Open-deur info meeting (Zoom)

Voorstelling van de nieuwe cursusreeks “BEURSBELEGGEN”   (met 6 sessies van 240 min) :

Hoe succesvol beleggen op de beurs met de VCIB-Methodiek?

Naast de specifieke maatregelen om je spaarkapitaal te beschermen, blijft de beursvloer nog altijd de plaats waar je je spaarkapitaal kan laten groeien. Het VCIB helpt zijn leden om op een voorzichtige en methodische wijze een mooi jaarrendement te halen in deze financiële tak van de wereldeconomie. 

Haal op een veilige wijze een 2de inkomen of bijkomend pensioen uit je smeltend spaarkapitaal, ondanks de geopolitieke spanning…

LEER OP VERANTWOORDE WIJZE SUCCESVOL BELEGGEN OP DE  BEURS
ON-LINE-OPLEIDING IN 6 AVONDSESSIES

Reeds 14 cursusreeksen online gedoceerd sedert maart 2020 (corona).

SCHRIJF IN VOOR DE OPEN-DEUR INFO-MEETING (zoom) OP :  

di 12 maart én do 14 maart om 20u (naar keuze) 

BENUT DEZE KANS OM KENNIS TE MAKEN MET HET VCIB EN ZIJN WERKING. 

Het VCIB brengt terug een  heel bevattelijke ZOOM- opleiding om in 6 avondsessies van 4 uur de nodige kennis te verwerven om op een beproefde methodische wijze winstgevend te kunnen beleggen op de beurs.  

Na die basiscursus kan je al het lidmaatschap verwerven, waardoor je recht hebt op de dagelijkse unieke doelgerichte beursinformatie van de club om met succes het “trend-beleggen” te beoefenen. Vele leerrijke workshops en diepgaande presentaties zijn “als permanente bijscholing” voortaan ook in het jaarlidgeld inbegrepen.

Geef je vrije tijd een nuttige én lucratieve invulling en laat je spaarkapitaal niet renteloos wegsmelten op een digitale rekening bij de graaiende grootbanken, maar werk zelf rendabel met je eigen geldmiddelen om een substantieel supplementair inkomen te verwerven als werknemer of gepensioneerde. Honderden leden van het VCIB gingen u al voor!

Trend-beleggen met hoger rendement op de beurs houdt risico’s in, maar die zijn volledig beheersbaar door de unieke VCIB-Methodiek.  Deze analytische techniek geeft perfect het exacte aan- en verkoopmoment aan. De waarden waarin je belegt worden tweemaal per maand door de ingenieuze VCIB-computeralgoritmen bepaald en aan alle leden doorgegeven. Je kan ook je eigen portefeuille koppelen aan de VCIB-clubportefeuille om die – op eigen beslissing – al of niet na te volgen. Dit is de ongeëvenaarde optimale begeleiding voor de particuliere beursbelegger. Om het sociaal contact te bevorderen in de on-line-club werden al vele kleinere “teams” gevormd van leden die persoonlijk nauw samenwerken. In het VCIB kan je op elk moment steeds op je vrienden rekenen.

Schrijf in voor de “open-deur” d.m.v. een e-mail naar info@vcib.be of neem telefonisch contact voor je persoonlijke vragen op 056/224.336 of 0475/61.53.47